home De Kleine Tovenaar

Werkgroep Beeld

Een magische look.

Een beetje vergroeid met hun laptop, fototoestel en tekenmateriaal, zorgen de ouders van Beeld voor een magische look van de school.

Deze jonge werkgroep houdt zich bezig met het verzorgen van alle gedrukte en digitale media. Het is een verzameling van grafische en audiovisuele duizendpoten, van mensen die graag in hun pen kruipen of verstand hebben van web development.

Wie zijn we?

Designers, fotografen, schrijvers, tekenaars, full stack developers, 3D designers, audio&video techniekers, streamers,...

In deze werkgroep vinden we het enorm belangrijk om naast het werken ook in te zetten op verbinden. We komen samen in onze vrije tijd en proberen er dan ook een machtig moment van te maken. Zowel spanning en ontspanning zijn op zijn plaats in onze werkgroep. Zo herinner ik me het samenwerken bij een project dat tot een goed einde gebracht wordt en er daarna nog op geklonken wordt met een hapje en drankje.

werkgroep beeld

Wat doen we?

De communicatie van onze school wordt door deze werkgroep verzorgd. Doorheen het schooljaar worden we zowel door de begeleiders als door vb. werkgroep OKT gevraagd om affiches te maken, filmpjes te shooten, een fotoreportage te voorzien,... We ontwerpen, tekenen, filmen, monteren, fotograferen en fantaseren er op los!

We maken en onderhouden de huisstijl: in 2022 onthulden we een nieuw logo met een bijhorende huisstijl. De website, belettering aan het nieuwe gebouw, een nieuwe kledinglijn, stickers, nieuwsbrief, een template voor presentaties,... Alles wordt mooi vormgegeven binnen dezelfde magische stijl.

Doe je ook mee?

Zin gekregen om ook te ontwerpen voor onze school?